Emre'de ayrı sürüş yapılmaması konusunda haklı, ne yazık ki bazen iki tarafta haklı olabiliyor.Umarım hem iki gece kalınması hemde Yasemin'in katılımı konusunda orta bir yol bulunabilir....
Gönderilerim HTC Desire HD A9191 ile Forum Runner
Emre'de ayrı sürüş yapılmaması konusunda haklı, ne yazık ki bazen iki tarafta haklı olabiliyor.Umarım hem iki gece kalınması hemde Yasemin'in katılımı konusunda orta bir yol bulunabilir....
Gönderilerim HTC Desire HD A9191 ile Forum Runner
THAT WICH DOES NOT KILL US, MAKES US STRONGER ---- FRIEDRICH NIETZSCHE
Benim gurubu bölmek gibi bir düşüncem yok fakat yaptığım yolun keyfini çıkarmak gibi bir planım var bu sene. Bu yüzden cuma günü yola çıkmayı düşünüyorum. Bu problem olacaksa geziye katılmam olur biter.
Ne Çanakkale ama arkadaşlar hoopp ağır olun ,daha çanakkale gezisine çoook var.yorumlar havada uçuşuyor ama gerçeklesmekte olan aktivitelere kaçınız katılıyorsunuz ? Ben icraat isterim lafla olmuyor.senede bir bilemedin iki etkinlige katilarak,şu şöyle olsun bu boyle olsun demek bana hiçte samimi gelmiyor.YÖNETİM karar alir ,bildirir ve var ise önereceğiniz bir şey o zaman dile getirirsiniz.
Deniz Yılmaz
0506 344 46 16
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Diktator rejim.Erhan kardesim ben seninle gelirim.
Sen oyle diyorsan oyle olsun Goksel agabeyim. Ses cikarmamam mudahele olmadigi anlamina gelmez bu arada. Yeri geldiginde cok bazen de bos konusuyormus gibi gozuksem de aptal degilim. !?Mizaç biraz sert bence.
Neyse benim yaptigim kilo verme rejimi de cok diktator beni hep ac birakiyor. Kaderim bu boyle yazilmis yazim.
![]()
#direnilker![]()
Konu erhan tarafından (04 Kasım 2013 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
Deniz Yılmaz
0506 344 46 16
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.