gelen .katılan emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.sabah kahvaltısında ki hizmetleri için ali'ye ayrıca teşekkür ederim.uzun zaman sonra agzım kulaklarımda eve geldim .kıskanmayın noooluurr.gelin beraber yeriz ,gezeriz![]()
gelen .katılan emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.sabah kahvaltısında ki hizmetleri için ali'ye ayrıca teşekkür ederim.uzun zaman sonra agzım kulaklarımda eve geldim .kıskanmayın noooluurr.gelin beraber yeriz ,gezeriz![]()
Deniz Yılmaz
0506 344 46 16
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Tekerinize saglik gencler,okadar yimegi yeyince , kalorileri eritmek icin yol yapmak lasim...,
Hakan gusel rapor olmus , emek harcandigi belli,..
Alican tikkat et kendine şekerim , sen bize lasimsin....
Sent from my iPhone using Forum Runner
Biz üç kişiyiz
ben keyfim ve kahyası!!
Kemal
![]()
tekerinize sağlık paylaşım için teşekkürler
ali abey çok çok geçmiş olsun
madein:ZONGULDAK
Yükselirken Kırarak Çıkarsan Düşerken Tutunacak Dal Bulamazsın.
Resimleri akşam eve gidince görebileceğim. Keyifli geziler.
Ali abi geçmiş olsun.
Kiskandim bensiz gezersiniz demek
süperrr ama yorucuu,zira adamlar 2500 km yi 9 günde yaparken,siz bir günde 700 km.helal olsun ne diyim gençliğin vermiş olduğu enerji demek ki.ama ne olursa olsun çok güzel gezmişsiniz tebrikler,ayrıca büyük bir kazanın kıyısından döndüğün için çokk geçmiş olsun alicim dediğin gibi verilmiş sadakan varmış..paylaşım için teşekkürler hakancım..
SÖZ KONUSU EZAN,BAYRAK,VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.
için geçmiş senin arkadaşım,yaşlanmışsın sen ihtiyar, kendine sükütür al bitane onunla gez.....
buda asfaltta motur sürdüğüm günlerden kalma bi foto.....
http://d-64202.resimlerimnette.com/i-64202.jpg
Biz üç kişiyiz
ben keyfim ve kahyası!!
Kemal
![]()
Bu aralar demiş kıç (ironbut) olayı beynimde yeniden şekillenmekte ama zaman ile birlikte bütceyi ayarladım mı bombayı patlatırım. 3 senedir denk gelmedi ama senin yaşına gelene kadar yapacam ihtiyar![]()
...